Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Martin Makovička: Chtěl bych, aby se v Čechách více prosadila sladkovodní ryba. Nebudu přece vařit soba, když jsem z Jižních Čech

Martin Makovička: Chtěl bych, aby se v Čechách více prosadila sladkovodní ryba. Nebudu přece vařit soba, když jsem z Jižních Čech

Obrázek epizody Martin Makovička: Chtěl bych, aby se v Čechách více prosadila sladkovodní ryba. Nebudu přece vařit soba, když jsem z Jižních Čech

Poslechněte si podcast

10. 4. 2021

29 min

O epizodě podcastu

„Úspěšná restaurace musí mít dril, aby za něco stála. Pro MICHELIN Guide jsme velmi nečitelný a kvalita nám lítá nahoru-dolů. Šupina a šupinka je jednou z nejlepších restaurací u nás,“ říká šéfkuchař a spolumajitel restaurace Vallmo Martin Makovička v rozhovoru pro VisitChefTV.

„Úspěšná restaurace musí mít dril, aby za něco stála. Pro MICHELIN Guide jsme velmi nečitelný a kvalita nám lítá nahoru-dolů. Šupina a šupinka je jednou z nejlepších restaurací u nás,“ říká šéfkuchař a spolumajitel restaurace Vallmo Martin Makovička v rozhovoru pro VisitChefTV.

Líbí se Vám tento díl? Napište nám o tom!

Popis podcastu

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.