Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Filip Töpfer: Fenomén husí játra

Poslechněte si podcast

24. 4. 2021

47 min

O epizodě podcastu

„Jezdil jsem do Maďarska rád, tak jsem začal vozit drůbež i pro jiné. Z Maďarska přivezu to nejlepší. To nejlepší z Maďarska je lepší a levnější, než to průměrný z Francie. Na to nejlepší francouzské zboží ještě český zákazník nemá,“ říká majitel firmy Husí játra Filip Töpfer v rozhovoru pro VisitChefTV.

„Jezdil jsem do Maďarska rád, tak jsem začal vozit drůbež i pro jiné. Z Maďarska přivezu to nejlepší. To nejlepší z Maďarska je lepší a levnější, než to průměrný z Francie. Na to nejlepší francouzské zboží ještě český zákazník nemá,“ říká majitel firmy Husí játra Filip Töpfer v rozhovoru pro VisitChefTV.

Líbí se Vám tento díl? Napište nám o tom!

Popis podcastu

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.