
1. Podcastová žranice: Středověk & HistoRIP

O epizodě podcastu
Další speciál Velké žranice crossover je tu! S Bruselským dYktátem a Hodinou dějepichu. Jídlo v belgické brasserie Bruxx bylo úžasné a tématem nebyla jen Evropa, jakkoliv Michal Pur a Ondřej Houska z Hospodářek dávali dobré šperky.
Velkým tématem byly samotné podcasty a jejich natáčení, pozadí a placená brána, která vede až do Jeseníků. Tereza Kujová měla mega přehled a Jan Studnička prolomil svůj dosavadní odpor k mořským plodům. Porovnávali se drxgy výkonnostní a relaxační. Hodovali jsme přes pět hodin a prostě kecali.
První natáčení ve studiu Forendors bylo opravdu vydatný! Tereza se Dr.Studnou z HistoRIPu (dříve Hodina Dějepichu) a kluci z podcastu Středověk to rozpálili hned od čtvrtý minuty. To ještě nevěděli, že tu budou sedět, kecat, jíst a pít čtyři hodiny. Lukáš slavil ten večer narozeniny, což se trochu projevilo na výslovnosti a hlavně otevřenosti. Jestli ale bylo konceptem nepoložit otázku, všechno dopadlo podle představ, možná ještě líp.
Tahle bezbřehá diskuze měla víc, než čtyři hodiny. Zdarma na YouTube je její první (ještě trochu střízlivá) hodina. Zbytek žranice můžete dojíst na účtu https://www.forendors.cz/lukashejlik.
Jídlo doručil kurýr z Foodora Selection, která bude partnerem tohoto konceptu studiových Velkých žranicí. K pokecu jedli se burgery z letenského Burgermana a zmrzlina od Creme de la Creme. Pilo se pivo, víno a negroni od Cocktail Boye.
Podobné nekonečný uvolněný rozhovory budou v podobným duchu pokračovat. S Lukášem se v jeho Velké žranici u stolu ve Forendors potkají vždy dva podcasty. A můžete se těšit na opravdu skvělou soupisku. V dalším díle by to měl být Čestmír a Šťastný podcast.
Popis podcastu
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.