
#5 Co nás na gastru s*re

Ke čtyřem chodům, tajným drbům a velkým tématům zasedli v restauraci Sia majitelka brněnského bistra Red Piranha Gabriela Rudolfsson a redaktorka Apetitu Darina Sieglová. Amuse-bouche: David a jeho kuchařský exit, Otevíračka Na břehu Svratky, Pavala nebo Hromas? Předkrm: Pepří válka, Proč matky nevaří víc doma, Jak líp šetřit a Festivalový jídlo a život. Hlavní chod: XY věcí, co nás na gastru s*re. A sladká tečka na závěr.
Popis podcastu
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.