
#11 Jakou cenu má fine dining a Michelinské hvězdy

Tři prudce jedlá jména: Jan Knedla (Papilio), Pavel Býček (The Eatery) a Martin Makovička (Vallmo) - tři šéfkuchaři tří špičkových restaurací dorazili na jedenáctou Velkou žranici do Bad flash na Krymské a ochutnali u toho celé menu bistra Ansamble. Rozebrali konec Nomy, poprask na scéně s Michelinem, svoje názory na kuchařské soutěže, Bocuse D'Or Czech, a také jestli jsou mladí nepoužitelní, svoje zkušenosti s prací se ženami v kuchyni, a co je to fine dining dnes? A samozřejmě sladká tečka na závěr.
Popis podcastu
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.