Úvod
Podcasty
Mentální zdraví
Vědomý život s Jarkou Matuškovou
A co na to Bůh? 6/2024 - Jak správně medit...

A co na to Bůh? 6/2024 - Jak správně meditovat?

O epizodě podcastu
Meditace není jen o sezení v lotosové pozici, je to cesta k sobě, k lásce a pravdě, které jsou v každém z nás. A ano, i Bůh - láska bez hranic, která nás všechny prostupuje, je vždy s námi. Nezáleží na tom, co děláme, on je tu. A já, Jarka, ti chci ukázat, jak tohle propojení s božskou energií můžeš prozkoumat a prožívat každý den.
Meditace není jen o sezení v lotosové pozici, je to cesta k sobě, k lásce a pravdě, které jsou v každém z nás. A ano, i Bůh - láska bez hranic, která nás všechny prostupuje, je vždy s námi. Nezáleží na tom, co děláme, on je tu. A já, Jarka, ti chci ukázat, jak tohle propojení s božskou energií můžeš prozkoumat a prožívat každý den.
Popis podcastu
Jsem autorka terapeutické metody JIH® - Jasné Informace Hned emočním naciťováním. Předávám energii v mluveném slově a také podporu pro silné JOAHA momenty a úlevu.
Vím, že život je cesta, po které jdeme a je jednoduchá. Čím složitěji o ní přemýšlíme, tím složitější se stává. Objevuji další a další souvislosti a předávám sílu a energii dalším.