
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Supermarketová čokoláda lesy neviděla, jak vzniká ta pravá?

Ve sladké kuchyni se bez čokolády neobejde snad žádný cukrář. Když si chceme dopřát, sáhneme většinou po zvučných jménech belgické nebo švýcarské výroby, na trhu ale najdeme i zábavnější kousky. Malé čokoládovny vyrábí čokoládu způsobem bean2bar – tedy od bobu po tabulku čokolády – a nyní se objevují i v Česku. Se zakladatelem brněnské čokoládovny jsme si vyjasnili, co výběrovou tabulku od té z velkých fabrik odlišuje.
Popis podcastu
Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .