Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?

Poslechněte si podcast

25. 5. 2018

18 min

Doby, kdy kopeček zmrzliny stával pět korun a prodavači ho otírali tak dlouho, až měl v sobě prohlubeň, snad konečně minuly. Zmrzlina se dnes často nabírá cukrářskou špachtlí, pistáciová dostala nudnou, o něco šedivější barvu, ale podle zmrzlinářů je to dobré znamení. O tom, jak poznat i vyrobit poctivou zmrzlinu a kdy z ní máte beton, jsme si povídali s pražským zmrzlinářem Honzou Hochsteigerem.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .