Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zlém éčku glutamátu a syndromu čínského bistra

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zlém éčku glutamátu a syndromu čínského bistra

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zlém éčku glutamátu a syndromu čínského bistra

Poslechněte si podcast

11. 5. 2018

14 min

Glutamát sodný na jazyku vyvolává pocit příjemné, plné a masové chuti. Obsahuje ho skoro každé jídlo, mateřským mlékem počínaje, pytlíkem brambůrek konče a jeho přítomnost ve složení potravin lidi rozděluje na dva tábory. O tom, kdy se začal používat a jestli je s ním spojený strach odůvodněný, jsme se bavili s biochemičkou a výživovou poradkyní Michaelou Bebovou.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .