Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla

Poslechněte si podcast

28. 1. 2019

22 min

Recenze restaurací jsou ten typ textů, které bychom mohli psát všichni. Aspoň si to myslíme, protože pochválit babičce svíčkovou a poznat, že kuchař vynechal sůl, umí většina z nás. Spolu s foodkritičkou Klárou Donathovou jsme řešili, co odlišuje fundovaného recenzenta od člověka, který prostě jí a občas si zapíše, kde a co snědl, a jak je psát lépe.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .