
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla

Recenze restaurací jsou ten typ textů, které bychom mohli psát všichni. Aspoň si to myslíme, protože pochválit babičce svíčkovou a poznat, že kuchař vynechal sůl, umí většina z nás. Spolu s foodkritičkou Klárou Donathovou jsme řešili, co odlišuje fundovaného recenzenta od člověka, který prostě jí a občas si zapíše, kde a co snědl, a jak je psát lépe.
Popis podcastu
Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .