
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o focení jídel na Instagram i do časopisů. „Dřív se to nedalo jíst“

Jestli vás něco přitáhne do nově otevřené restaurace nebo ke koupi drahé kuchařky, jsou to krásné obrázky plné sytých barev a šťavnatých odlesků nádherných jídel. Fotografie na Instagram a do knihy nebo na plakát se ale liší. O tom, kdo a co vytváří fotku, do které máte chuť se zakousnout, a co se při komerčním focení jen kašíruje, jsme si povídali s Markem Bartošem, který se na plný úvazek věnuje focení jídla.
Popis podcastu
Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .