Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“  Odkud je maso, které kupujeme?

Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“ Odkud je maso, které kupujeme?

Obrázek epizody Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“  Odkud je maso, které kupujeme?

Poslechněte si podcast

3. 4. 2018

19 min

Masa spotřebováváme stále víc – jak se k tomu postavit, je jedna z věčných otázek dnešního konzumenta. Dá se zjistit, odkud bůček, kterým se spokojeně cpeme, pochází? Může žít zvíře spokojený život, i když je chované „na maso“? O tom, jak takové maso poznat, jsme mluvili s Michaelou Day, spolumajitelkou pražského biořeznictví, která se stala z právničky řeznicí. Ekologický chov považuje za nezbytnost, líbivá označení potravin jako „farmářské“ ale podle ní zákazníka jen matou.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .