Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filosofii restaurace a tu se snažit přenést

Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filosofii restaurace a tu se snažit přenést

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filosofii restaurace a tu se snažit přenést

Poslechněte si podcast

17. 5. 2019

19 min

Skandinávský manifest je tu sice s námi už dlouho a v něm popisované principy objevíme snadno i ve vlastní hlavě, případně inspiraci najdeme ve starých kuchařských a etnogfrafických knihách, ale přesto sever pořád gastronomii táhne. Není třeba jezdit až k polárnímu kruhu – stačí zajet do Kodaně, kde se to hyperlokálními bistry a restauracemi jen hemží. Právě to už potřetí udělala i Jana Billíková, kuchařka, která má v popisu práce přinášet inspiraci.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .