Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

Ve vlastní šťávě

Český rozhlas

Gastro

S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

Obrázek epizody S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

Poslechněte si podcast

18. 12. 2020

14 min

O epizodě podcastu

Ladislav Adámek a Nikola Ondrášková odjeli do anglického Portsmouthu za prací před deseti lety. Od práce myčů nádobí se dostali až k otevření vlastní pekárny Bread Addiction – jednoduše proto, že jim chleba nechutnal a v Británii tou dobou ještě mnoho řemeslných pekáren nebylo. Ve vlastní šťávě jsme mluvili o tom, jak se podniká v Anglii, i o tom, jestli učí místní na vánočky a vanilkové rohlíčky.
Ladislav Adámek a Nikola Ondrášková odjeli do anglického Portsmouthu za prací před deseti lety. Od práce myčů nádobí se dostali až k otevření vlastní pekárny Bread Addiction – jednoduše proto, že jim chleba nechutnal a v Británii tou dobou ještě mnoho řemeslných pekáren nebylo. Ve vlastní šťávě jsme mluvili o tom, jak se podniká v Anglii, i o tom, jestli učí místní na vánočky a vanilkové rohlíčky.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.