
Utopeni Vínem 9. díl: Oranžová vína – když bílé víno chytne barvu

Bílé víno se slupkou, Josh v defenzivě a mandarinková exploze na jazyku. Oranžové víno není z pomerančů, i když tak občas chutná. Není to víno pro každého, ale s jídlem často funguje skvěle. V tomto díle si povíme, kde se bere ta oranžová barva, co tento proces udělá se strukturou, chutí a barva vína, a proč jsou oranžády ideálním parťákem ke grilované zelenině. Najdete odvahu a zálibu v těchto vínech dřív než Josh?
Popis podcastu
Sommelierka Daniela a právník Joshua se sešli u jednoho stolu a (ne) jedné lahve vína. Rozhodli se vám odlehčeně naservírovat vše o tomto božském nápoji a všeho kolem něj.
Daniela toho ví o víně hodně, ale stále má pocit, že ne dost. A Josh? Josh hlavně rád pije a vtipkuje. Ale je přeci vždy lepší, když víte, co pijete :) tak si nalijte sklenku dobrého vína a zaposlouchejte se.