Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 226. Odříkání versus restrikce. Jak hrát tu udržitelnou HRU života a transformace. Nehledej zkratky, ale 1 Ti prozradím.

226. Odříkání versus restrikce. Jak hrát tu udržitelnou HRU života a transformace. Nehledej zkratky, ale 1 Ti prozradím.

Obrázek epizody 226. Odříkání versus restrikce. Jak hrát tu udržitelnou HRU života a transformace. Nehledej zkratky, ale 1 Ti prozradím.

Poslechněte si podcast

14. 7. 2024

51 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda je o rozdílu mezi odříkáním, restrikcí i o tom, co je je ta zkratka v životě, co všichni chceme. Věř mi, jako recovering extrémista, jsem milovala rychlé pilulky a zkratky. Trpělivost nebyla moje silná stránka. A s tím souvisí i to, v jaké společnosti vyrůstáme…rychlá řešení, uspokojení, gratifikace… Je ale rozdíl mezi odříkáním, co je pro naše dobro a restrikcí, co zabíjí naši duši. Ať už jde o jídlo, vztahy, finance,…cokoliv. Dnešní epizodu si poslechni, protože se dozvíš a probereme Proč trpíme Jak hrát tu udržitelnou hru života a transformace Co je jediná zkratka v životě Odříkání versus restrikce Jak se fakt naplnit a dosáhnout svého Nezapomeň dát odběr a podpořit tuto Unelash misi. Youtube odběr Celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies: 💃🏻Unleash Becoming membership: ALL IN pro naplnění potenciálu a života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨Signature Programy ✨Workshop a Masterclass: Umění Not Giving a F*ck: Nekompromisně svá ✨Workshop a Masterclass: Somatická Harmonie. Nauč se práci s emocemi a tělem ✨Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra 📗Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na Instagramu ⁠⁠⁠Natália  💃🏻PROMO KÓDY: Pranamat set: ⁠https://pranamat.cz/af/blkywzvk?coupon=unleash   Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠30% off na první nákup⁠ TADY: Wild & Coco NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Dnešní epizoda je o rozdílu mezi odříkáním, restrikcí i o tom, co je je ta zkratka v životě, co všichni chceme.

Věř mi, jako recovering extrémista, jsem milovala rychlé pilulky a zkratky. Trpělivost nebyla moje silná stránka. A s tím souvisí i to, v jaké společnosti vyrůstáme…rychlá řešení, uspokojení, gratifikace…

Je ale rozdíl mezi odříkáním, co je pro naše dobro a restrikcí, co zabíjí naši duši. Ať už jde o jídlo, vztahy, finance,…cokoliv.

Dnešní epizodu si poslechni, protože se dozvíš a probereme

• Proč trpíme
  • Jak hrát tu udržitelnou hru života a transformace
  • Co je jediná zkratka v životě
  • Odříkání versus restrikce
  • Jak se fakt naplnit a dosáhnout svého

Nezapomeň dát odběr a podpořit tuto Unelash misi.

Youtube odběr

Celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies:

💃🏻 Unleash Becoming membership: ALL IN pro naplnění potenciálu a života

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨ Signature Programy

Workshop a Masterclass : Umění Not Giving a F*ck: Nekompromisně svá

Workshop a Masterclass : Somatická Harmonie . Nauč se práci s emocemi a tělem

Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra

📗 Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫 Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na Instagramu ⁠⁠⁠Natália

💃🏻 PROMO KÓDY:

Pranamat set: ⁠https://pranamat.cz/af/blkywzvk?coupon=unleash

Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠30% off na první nákup⁠ TADY:

Wild & Coco

NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma

NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.