Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 176: Musela jsem mít bulimii a ztratit se, abych se našla a vrátila k sobě. Od symptomu k podstatě a změně života. Začni dnes.

176: Musela jsem mít bulimii a ztratit se, abych se našla a vrátila k sobě. Od symptomu k podstatě a změně života. Začni dnes.

Obrázek epizody 176: Musela jsem mít bulimii a ztratit se, abych se našla a vrátila k sobě. Od symptomu k podstatě a změně života. Začni dnes.

Poslechněte si podcast

17. 8. 2023

20 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda podcastu je ohlédnutí za mou minulostí a čeho toxické symptomy byly podstatou. Co jsem vlastně musela řešit, abych se vrátila k sobě, neubližovala si a dosáhla skutečné svobody, intuice a sebelásky. Byla jsem člověk, který si vyčítal věci, furt nic nebylo dost a necítila jsem se dost dobrá, ztrácela jsem čas, ubližovala si skrz jídlo a cvičení. Dělala práce, co mě nenaplňovaly, i když jsem si myslela, že jsou mým posláním. Měla jsem deprese a mnohem víc. A i když to bylo náročné a těžké období, dneska to vnímám jako lekce, které vím, že mi do života měly přijít. Chceš taky změnit život? Něco není ok, frikce, návyky, možná se dáváš na poslední místo a žiješ vlastně cizí život. Sebehodnota a sebeláska trpí? Tak toto je epizoda pro Tebe. Prozradím Ti, jak i TY se můžeš vydat na cestu k sobě. O čem se dneska budeme bavit? Proč nevnímám bulimii jako nemoc, ale jako svou medicínu? O čem ty symptomy (naše návyky, frikce) jsou Důvody proč jsem ji musela mít - co mi dala a kam mě nasměrovala Jaká byla moje cesta a napojení se na sebe PODPOŘ PODCAST:Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠Discovery Call zdarma⁠⁠⁠Spojme se ⁠@nataliakratsmar WEBINÁŘ: ZPÁTKY K SOBĚ - PŘIDEJ SE K NÁM TADY Speciální Bonus pro Unleash komunitu!Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ⁠ODKAZ

Dnešní epizoda podcastu je ohlédnutí za mou minulostí a čeho toxické symptomy byly podstatou. Co jsem vlastně musela řešit, abych se vrátila k sobě, neubližovala si a dosáhla skutečné svobody, intuice a sebelásky.

Byla jsem člověk, který si vyčítal věci , furt nic nebylo dost a necítila jsem se dost dobrá, ztrácela jsem čas, ubližovala si skrz jídlo a cvičení. Dělala práce, co mě nenaplňovaly , i když jsem si myslela, že jsou mým posláním.

Měla jsem deprese a mnohem víc. A i když to bylo náročné a těžké období, dneska to vnímám jako lekce , které vím, že mi do života měly přijít.

Chceš taky změnit život?

Něco není ok, frikce, návyky, možná se dáváš na poslední místo a žiješ vlastně cizí život. Sebehodnota a sebeláska trpí? Tak toto je epizoda pro Tebe.

Prozradím Ti, jak i TY se můžeš vydat na cestu k sobě.

O čem se dneska budeme bavit?

• Proč nevnímám bulimii jako nemoc, ale jako svou medicínu?
  • O čem ty symptomy (naše návyky, frikce) jsou
  • Důvody proč jsem ji musela mít - co mi dala a kam mě nasměrovala
  • Jaká byla moje cesta a napojení se na sebe

PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
⁠Discovery Call zdarma⁠⁠⁠
Spojme se ⁠@nataliakratsmar

WEBINÁŘ: ZPÁTKY K SOBĚ - PŘIDEJ SE K NÁM TADY

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!
Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ODKAZ

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.