Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 158: O dechu: Síla dechu, emoce, podvědomí, proč dýchat nosem, mám promoci

158: O dechu: Síla dechu, emoce, podvědomí, proč dýchat nosem, mám promoci

Obrázek epizody 158: O dechu: Síla dechu, emoce, podvědomí, proč dýchat nosem, mám promoci

Poslechněte si podcast

15. 6. 2023

39 min

O epizodě podcastu

Dnešní, čtvrteční epizoda Unleash je pro mě speciální, protože pokud mě teď posloucháš, nacházím se v Itálii, kde mám svou promoci po svém 8 měsíčním Breathwork tréninku. Čeká mě spousta workshopů, dýchání a transformací a tak o čem jiném by dnešní epizoda byla, než o dýchání. O tomto konkrétním Breathcampu už jsem jednu epizodu natočila, můžeš si ji poslechnout TADY.  Myšlenky, emoce, traumata máme uložené v těle, a pokud nebudeme s tělem pracovat, budeme se snadno vracet do minulosti, do autopilotního vzorce - se svýma klientkama skrz Breathwork pracuji skoro denně a vidím jak obrovskou a důležitou součástí celého procesu navracení se k sobě zastupuje. Proč se dnes budeme bavit právě o dýchání a proč je pro mě Breathwork tolik důležitým tématem? To vše se dozvíš právě v dnešní epizodě. V dnešní epizodě si poslechneš:  Jak souvisí Breathwork s PPP a navracením k sobě?  Breathwork jako terapeutický nástroj Proč je pro mě Breathwork důležitý a jak s ním/skrze něj komunikuji se svým tělem? Autopilotní reakce, zvědomění  Proč si lepím pusu na noc: nasální dýchání vs to pusou PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash WAITLIST: Program Revoluční Restart Discovery Call zdarma Facebook komunita NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Dnešní, čtvrteční epizoda Unleash je pro mě speciální, protože pokud mě teď posloucháš, nacházím se v Itálii, kde mám svou promoci po svém 8 měsíčním Breathwork tréninku. Čeká mě spousta workshopů, dýchání a transformací a tak o čem jiném by dnešní epizoda byla, než o dýchání. O tomto konkrétním Breathcampu už jsem jednu epizodu natočila, můžeš si ji poslechnout TADY.

Myšlenky, emoce, traumata máme uložené v těle, a pokud nebudeme s tělem pracovat, budeme se snadno vracet do minulosti, do autopilotního vzorce - se svýma klientkama skrz Breathwork pracuji skoro denně a vidím jak obrovskou a důležitou součástí celého procesu navracení se k sobě zastupuje. Proč se dnes budeme bavit právě o dýchání a proč je pro mě Breathwork tolik důležitým tématem?

To vše se dozvíš právě v dnešní epizodě. V dnešní epizodě si poslechneš:

• Jak souvisí Breathwork s PPP a navracením k sobě?
  • Breathwork jako terapeutický nástroj
  • Proč je pro mě Breathwork důležitý a jak s ním/skrze něj komunikuji se svým tělem?
  • Autopilotní reakce, zvědomění
  • Proč si lepím pusu na noc: nasální dýchání vs to pusou

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

WAITLIST: Program Revoluční Restart

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.