Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jack Hamid: Po Survivovru jsem přestal věřit lidem, omezuji společenský život | 18. 9. 2024

Jack Hamid: Po Survivovru jsem přestal věřit lidem, omezuji společenský život | 18. 9. 2024

Obrázek epizody Jack Hamid: Po Survivovru jsem přestal věřit lidem, omezuji společenský život | 18. 9. 2024

Poslechněte si podcast

18. 9. 2024

28 min

O epizodě podcastu

Účastník poslední série reality show Survivor Česko & Slovensko Jack Hamid mluvil ve středečním pořadu TALK! o svém životě po návratu domů. Potýká se prý s náporem fanoušků a on i Radek Polomík údajně chodí k psychiatrovi. Rozebral ale i svůj milostný život a požadavky na ženy.

Účastník poslední série reality show Survivor Česko & Slovensko Jack Hamid mluvil ve středečním pořadu TALK! o svém životě po návratu domů. Potýká se prý s náporem fanoušků a on i Radek Polomík údajně chodí k psychiatrovi. Rozebral ale i svůj milostný život a požadavky na ženy.

Popis podcastu

Lifestylové rozhovory se známými osobnostmi společenského života v Česku.