Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Anna Simonian (Anshule): Když jsem zhubla 39 kilo, okolí na mě začalo být milejší | 20. 8. 2024

Anna Simonian (Anshule): Když jsem zhubla 39 kilo, okolí na mě začalo být milejší | 20. 8. 2024

Obrázek epizody Anna Simonian (Anshule): Když jsem zhubla 39 kilo, okolí na mě začalo být milejší | 20. 8. 2024

Poslechněte si podcast

20. 8. 2024

29 min

O epizodě podcastu

Do pořadu TALK! přijala pozvání influencerka Anna Simonian známá jako Anshule, které se podařilo zhubnout 39 kilo během roku a půl. Popsala svůj život předtím a potom a jak na změnu reagovalo okolí. Řekla také, díky čemu se jí podařilo váhu snížit nebo jestli si někdy dá sladké. Důležitý je dle ní dostatek bílkovin.

Do pořadu TALK! přijala pozvání influencerka Anna Simonian známá jako Anshule, které se podařilo zhubnout 39 kilo během roku a půl. Popsala svůj život předtím a potom a jak na změnu reagovalo okolí. Řekla také, díky čemu se jí podařilo váhu snížit nebo jestli si někdy dá sladké. Důležitý je dle ní dostatek bílkovin.

Popis podcastu

Lifestylové rozhovory se známými osobnostmi společenského života v Česku.