Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 121 | MOJE PŘÍPRAVA NA MISTROVSTVÍ EVROPY - TRÉNINK, VÝŽIVA, MENTÁLNÍ SÍLA, REGENERACE I NOMINACE

The Tapes

Lucie Minarova

Zdraví

121 | MOJE PŘÍPRAVA NA MISTROVSTVÍ EVROPY - TRÉNINK, VÝŽIVA, MENTÁLNÍ SÍLA, REGENERACE I NOMINACE

Obrázek epizody 121 | MOJE PŘÍPRAVA NA MISTROVSTVÍ EVROPY - TRÉNINK, VÝŽIVA, MENTÁLNÍ SÍLA, REGENERACE I NOMINACE

Poslechněte si podcast

20. 2. 2025

1 hod 14 min

Přidej se k The Tapes komunitě na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠herohero.co/thetapes⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ pro epizody s předstihem a v plné délce, bonusy, tipy, Q&As, epizody navíc a další!Tak joo. Dlouho očekávaná epizoda je tady! A pevně věřím, že bude zajímavá i přínosná úplně pro každého, ať už má ke sportu blízko a nebo ne. Zkusím vám maličko přiblížit, co to pro mě znamená příprava na obrovské závody. Na takové, které jsem si ani ve snu nemyslela, že by mi někdy mohly vyjít. Že to není jen o tréninku, ale o obrovských pilířích, které je potřeba stavět.O výživě, regeneraci, mých tipech, dopingu, zraněních, o tom, s čím nejvíc bojuji, ale taky o spoustě věcech pod pokličkou a interních myšlenkách, co mi to někdy nedělají lehké 😌___⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Můj Youtube kanál (videopodcast)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠The Tapes community⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠The Tapes Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lucie Instagram⁠⁠⁠