
Tap Takeover s pivovarem Čestmír: Trváme na tom, že pivo musí být uloženo v kvalitních podmínkách. Když to nejde, tak tam pivo nedodáváme.

O epizodě podcastu
Hosty dvanácté epizody podcastu Tap Takover jsou pánové Imrich Kočiš a Martin Tahotný z pivovaru Čestmír. Z Brandýsa za námi přijeli do Prahy a přivezli pořádnou nálož skvělých piv a také svůj příběh, ve kterém se mísí kombinace tvrdé práce bez kompromisů a velké lásky k řemeslu. A také jedna tchýně, která nevinným dárkem vše odstartovala. Jak se z lítavky stal pivovar? Proč je důležité se k pivům vracet nebo proč každý pivovar nemusí mít i svou hospodu? To vše v nové epizodě.
Hosty dvanácté epizody podcastu Tap Takover jsou pánové Imrich Kočiš a Martin Tahotný z pivovaru Čestmír. Z Brandýsa za námi přijeli do Prahy a přivezli pořádnou nálož skvělých piv a také svůj příběh, ve kterém se mísí kombinace tvrdé práce bez kompromisů a velké lásky k řemeslu. A také jedna tchýně, která nevinným dárkem vše odstartovala. Jak se z lítavky stal pivovar? Proč je důležité se k pivům vracet nebo proč každý pivovar nemusí mít i svou hospodu? To vše v nové epizodě.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Popis podcastu
Tap Takeover - nový podcast o pivu a k pivu. Moderují Aleš Svoboda, Roman Hošťák a Milan Plch. Název Tap Takeover označuje v čepech a pivotékách večer, který je věnovaný jednomu pivovaru nebo pivnímu stylu. A takový bude i náš podcast. Hostem každé epizody bude sládek nebo důležitá osoba daného minipivovaru, který představí tři vzorky, ze své produkce. Každý host pak musí vybrat také čtvrtý vzorek, který doporučí, ale který pochází od konkurence. Během natáčení podcastu budeme pivo ochutnávat a pokusíme se posluchačům předat zajímavé informace i tipy na skvělé craftové pivo.