
Tap Takeover s Pivovarem Bubeneč: I slabé pivo může být dobré, v Česku je ale hrozně podceňované

O epizodě podcastu
S třetí epizodou podcastu Tap Takeover se vydáme do hlavního města. Milan, Roman a Aleš tentokrát nebudou mít ve studiu jednoho sládka, ale rovnou dva. V Pivovaru Bubeneč spolu totiž vaří Michal Nusko a Prokop Jeřábek. Jak to funguje v pivovaru, který má dva sládky? Co je tradiční bubenečská hořkost? Jak ovlivnil covid a kampaň zachraň pivo pivovar Bubeneč? Jaké pivo z Bubenečského čepu vám po dvou sklenicích dá dobrou? A kdo kluky nutí, aby pořád vařili Třírmut? I to se dozvíte v nové epizodě podcastu Tap Takeover.
S třetí epizodou podcastu Tap Takeover se vydáme do hlavního města. Milan, Roman a Aleš tentokrát nebudou mít ve studiu jednoho sládka, ale rovnou dva. V Pivovaru Bubeneč spolu totiž vaří Michal Nusko a Prokop Jeřábek. Jak to funguje v pivovaru, který má dva sládky? Co je tradiční bubenečská hořkost? Jak ovlivnil covid a kampaň zachraň pivo pivovar Bubeneč? Jaké pivo z Bubenečského čepu vám po dvou sklenicích dá dobrou? A kdo kluky nutí, aby pořád vařili Třírmut? I to se dozvíte v nové epizodě podcastu Tap Takeover.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Popis podcastu
Tap Takeover - nový podcast o pivu a k pivu. Moderují Aleš Svoboda, Roman Hošťák a Milan Plch. Název Tap Takeover označuje v čepech a pivotékách večer, který je věnovaný jednomu pivovaru nebo pivnímu stylu. A takový bude i náš podcast. Hostem každé epizody bude sládek nebo důležitá osoba daného minipivovaru, který představí tři vzorky, ze své produkce. Každý host pak musí vybrat také čtvrtý vzorek, který doporučí, ale který pochází od konkurence. Během natáčení podcastu budeme pivo ochutnávat a pokusíme se posluchačům předat zajímavé informace i tipy na skvělé craftové pivo.