
Tereza Kučerová z Ambiente o specifikách HR v gastronomii

Poslechněte si podcast
26. 3. 2023
41 min
O epizodě podcastu
„Gastro nebylo zvyklé se potkávat s uchazeči, kteří měli podmínky spolupráce. To se mění. Týká se to hlavně flexibility a toho, že lidi chtějí pracovat míň hodin za dobré peníze. To, co je běžné v ostatních oborech, se teď dostává k nám,“ říká Tereza Kučerová , která více než 5 let působí jako HR manažerka v Ambiente.
Společně s Michaelou řešily, jaká jsou specifika HR v gastronomii a jak se obor proměňuje. Zjistíte také, jak to funguje v Ambiente a proč podporují zaměstnance v odchodu do zahraničí.
Přejeme příjemný poslech.
...........
Chcete se vzdělávat v HR? Nejrůznější články, tipy a konkrétní vzdělávací programy najdete na www.suhr.cz .
Děkujeme, že jste s námi občas trochu moc HR! ?
Společně s Michaelou řešily, jaká jsou specifika HR v gastronomii a jak se obor proměňuje. Zjistíte také, jak to funguje v Ambiente a proč podporují zaměstnance v odchodu do zahraničí.
Přejeme příjemný poslech.
...........
Chcete se vzdělávat v HR? Nejrůznější články, tipy a konkrétní vzdělávací programy najdete na www.suhr.cz .
Děkujeme, že jste s námi občas trochu moc HR! ?
„Gastro nebylo zvyklé se potkávat s uchazeči, kteří měli podmínky spolupráce. To se mění. Týká se to hlavně flexibility a toho, že lidi chtějí pracovat míň hodin za dobré peníze. To, co je běžné v ostatních oborech, se teď dostává k nám,“ říká Tereza Kučerová, která více než 5 let působí jako HR manažerka v Ambiente.
Společně s Michaelou řešily, jaká jsou specifika HR v gastronomii a jak se obor proměňuje. Zjistíte také, jak to funguje v Ambiente a proč podporují zaměstnance v odchodu do zahraničí.
Přejeme příjemný poslech.
...........
Chcete se vzdělávat v HR? Nejrůznější články, tipy a konkrétní vzdělávací programy najdete na www.suhr.cz.
Děkujeme, že jste s námi občas trochu moc HR! 💛
Popis podcastu
SUHR podcast přináší inspiraci ze světa HR, recruitmentu a talent managementu. Každých 14 dní s inspirativními hosty a tématy. 💛