
Pomocí bílkovin, lipidů a dalších látek umíme vyrobit jedlý obal, popisuje chemička Hermanová

O epizodě podcastu
Jak daleko je vývoj jedlých obalů, které mohou být tekuté nebo i ve spreji a co je potřeba ještě prověřit před jejich uplatněním v praxi, na to se ptá Renata Kropáčková.
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Řešením ekologických i ekonomických problémů spojených s obaly u potravin jsou jedlé obaly. Jaké jsou jejich výhody a jaké překážky jim brání v uvedení na trh, vysvětluje ve Studiu Leonardo Soňa Hermanová z Ústavu technologie potravin Agronomické fakulty brněnské Mendelovy univerzity.
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Rozhovor s osobnostmi ze světa vědy. (Pořad se již nevysílá)
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Studio Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .