
Když končí svět, běžíme pro mouku. Máme se vlastně dobře, říká host Hana Michopulu

O epizodě podcastu
„České podniky se s celou situací vyrovnávají celkem dobře a reagovaly rychle. Normálně se pro inspiraci dívají restauratéři spíš směrem na Západ, ale Británie a Spojené státy spadly do epidemie až po nás,“ hodnotí gastronomická publicistika a autorka kuchařek Hana Michopulu.
Pročištění trhu s hospodami ale podle ní nebude fér: možná přijdeme i o kvalitní podniky, které ještě nestojí na dostatečně pevných základech. To je podle ní i příklad restaurace Kuchyň na pražských Hradčanech, kterou se minulý týden rozhodla skupina spolumajitelů kolem Ambiente Tomáše Karpíška uzavřít.
————————————
Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz .
Pořad Stopáž pro vás připravuje Jan Kordovský ( @korda ), Robert Candra a Hana Němečková.
Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.