Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 36. Dodnes ve své práci využívám, co jsem se ve Starbucks naučila, říká Veronika Gálová Bolduc

36. Dodnes ve své práci využívám, co jsem se ve Starbucks naučila, říká Veronika Gálová Bolduc

Obrázek epizody 36. Dodnes ve své práci využívám, co jsem se ve Starbucks naučila, říká Veronika Gálová Bolduc

Poslechněte si podcast

15. 3. 2022

53 min

O epizodě podcastu

Do podcastu jsme si tentokrát pozvali speciálního hosta - Veroniku Gálovou Bolduk, která již několik let pracuje ve světě výběrové kávy, má za sebou řadu vítězství v baristických soutěžích a aktuálně je marketingovou ředitelkou společnosti Roest, která vyrábí pražičky kávy. Jak na své začátky ve Starbucks vzpomíná? Co všechno se tu naučila? Jak se liší kávová kultura v Čechách, na Slovensku a v Norsku? Proč je v Norsku tolik pražíren kávy? A jaké to je pracovat ve světě výběrové kávy, jezdit po kávových farmách a podílet se na vytváření kávových směsí? Poslechněte si novou epizodu!

Do podcastu jsme si tentokrát pozvali speciálního hosta - Veroniku Gálovou Bolduc, která již několik let pracuje ve světě výběrové kávy, má za sebou řadu vítězství v baristických soutěžích a aktuálně je marketingovou ředitelkou společnosti Roest, která vyrábí pražičky kávy. Jak na své začátky ve Starbucks vzpomíná? Co všechno se tu naučila? Jak se liší kávová kultura v Čechách, na Slovensku a v Norsku? Proč je v Norsku tolik pražíren kávy? A jaké to je pracovat ve světě výběrové kávy, jezdit po kávových farmách a podílet se na vytváření kávových směsí? Poslechněte si novou epizodu!

Popis podcastu

Starbucks je tak trochu jiná společnost. V našem podcastu budeme odhalovat 2x do měsíce backstage značky Starbucks skrze rozhovory o lidech, o kávě a naší kultuře.