
36. Dodnes ve své práci využívám, co jsem se ve Starbucks naučila, říká Veronika Gálová Bolduc

O epizodě podcastu
Do podcastu jsme si tentokrát pozvali speciálního hosta - Veroniku Gálovou Bolduk, která již několik let pracuje ve světě výběrové kávy, má za sebou řadu vítězství v baristických soutěžích a aktuálně je marketingovou ředitelkou společnosti Roest, která vyrábí pražičky kávy. Jak na své začátky ve Starbucks vzpomíná? Co všechno se tu naučila? Jak se liší kávová kultura v Čechách, na Slovensku a v Norsku? Proč je v Norsku tolik pražíren kávy? A jaké to je pracovat ve světě výběrové kávy, jezdit po kávových farmách a podílet se na vytváření kávových směsí? Poslechněte si novou epizodu!
Do podcastu jsme si tentokrát pozvali speciálního hosta - Veroniku Gálovou Bolduc, která již několik let pracuje ve světě výběrové kávy, má za sebou řadu vítězství v baristických soutěžích a aktuálně je marketingovou ředitelkou společnosti Roest, která vyrábí pražičky kávy. Jak na své začátky ve Starbucks vzpomíná? Co všechno se tu naučila? Jak se liší kávová kultura v Čechách, na Slovensku a v Norsku? Proč je v Norsku tolik pražíren kávy? A jaké to je pracovat ve světě výběrové kávy, jezdit po kávových farmách a podílet se na vytváření kávových směsí? Poslechněte si novou epizodu!