Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Markéta Davidová: Těší mě, že se olympiáda v roce 2026 vrátí do míst, kde je běžné dělat zimní sport

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Markéta Davidová: Těší mě, že se olympiáda v roce 2026 vrátí do míst, kde je běžné dělat zimní sport

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Markéta Davidová: Těší mě, že se olympiáda v roce 2026 vrátí do míst, kde je běžné dělat zimní sport

Poslechněte si podcast

25. 11. 2022

34 min

Krátce před startem nové sezony si našla čas na rozhovor pro Radiožurnál Sport biatlonistka Markéta Davidová. V pořadu Páteční finiš Kateřiny Neumannové promluvila o aktuální formě nebo o tom, co se jí honí hlavou před poslední střeleckou položkou v důležitém závodě. Jak pro ni bylo těžké vystudovat dva obory na vysoké škole? Připouští si pozici české biatlonové jedničky? Užijte si celý rozhovor s usměvavou závodnicí, kterou čeká první start sezony už ve středu 30. listopadu.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Aktuální události ze sportu. Rozhovory se sportovci, trenéry a manažery.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .