Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kulturista Šádek: Ve vrcholu objemové fáze jsem vážil 116 kilogramů, na soutěži mám kolem 108

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kulturista Šádek: Ve vrcholu objemové fáze jsem vážil 116 kilogramů, na soutěži mám kolem 108

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kulturista Šádek: Ve vrcholu objemové fáze jsem vážil 116 kilogramů, na soutěži mám kolem 108

Poslechněte si podcast

1. 12. 2023

30 min

Hostem pořadu Páteční finiš Kateřiny Neumannové byl kulturista Milan Šádek. Jak se liší jeho váha v přípravě a během závodního nastavení? Jak moc velký důraz klade na správné stravování? Kolik vody průměrně denně vypije? Jaký velký zájem je o kulturistiku v tuzemsku? Může se kulturista v Česku uživit jen sportem nebo musí chodit do zaměstnání? Jak si Šádek nejlépe odpočine od fitness center? Poslechněte si celý rozhovor.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Aktuální události ze sportu. Rozhovory se sportovci, trenéry a manažery.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .