Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hraní pod prášky už bylo mnohdy za hranou. Na kurty se chci ale vrátit s energií, hlásí Martincová

Český rozhlas - Sport
Poslechněte si podcast
Dnes
40 min
O epizodě podcastu
Moderuje Andrea Sestini Hlaváčková.
Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Hostem pondělního pořadu Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou byla tenistka Tereza Martincová. Jak si udržuje pozitivní energii, i když ji v kariéře sužuje vleklé zranění? Jak se holka z Prahy probojovala do elitní světové padesátky? „Pomohlo mi, že jsem se už ze začátku dostala na větší turnaje. Sice jsem dost prohrávala, ale viděla jsem cestu mezi nejlepší a nakonec to vyšlo,“ přiznává Martincová. Měl by se podle ní profesionální tenista chovat i jako influencer?
Popis podcastu
Aktuální události ze sportu. Rozhovory se sportovci, trenéry a manažery.