Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na place: Komentátor F1 Tomáš Richtr: Trvalo měsíc, než jsem se dostal z toho, že je Verstappen mistrem světa

Český rozhlas - Sport

Český rozhlas

Sport

Na place: Komentátor F1 Tomáš Richtr: Trvalo měsíc, než jsem se dostal z toho, že je Verstappen mistrem světa

Obrázek epizody Na place: Komentátor F1 Tomáš Richtr: Trvalo měsíc, než jsem se dostal z toho, že je Verstappen mistrem světa

Poslechněte si podcast

24. 8. 2022

40 min

Do pořadu Na place přijal pozvání komentátor a motoristický expert Tomáš Richtr. S moderátorem Davidem Novotným probrali nejen jeho vášnivý vztah k motoristickému sportu, ale i jak cestuje do studia v Budapešti nebo proč neumí odpočívat. Jakému zaměstnání se kromě komentování ještě věnuje? Proč nevezme děti na závody Formule 1? Jak vypadá příprava závodního studia? Užijte si celý rozhovor, který přibližuje svět F1.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .