Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na place: Fotbalový trenér Zdeněk Ščasný: Sparta už si zaslouží trenéra, který dostane důvěru na delší období

Český rozhlas - Sport

Český rozhlas

Sport

Na place: Fotbalový trenér Zdeněk Ščasný: Sparta už si zaslouží trenéra, který dostane důvěru na delší období

Obrázek epizody Na place: Fotbalový trenér Zdeněk Ščasný: Sparta už si zaslouží trenéra, který dostane důvěru na delší období

Poslechněte si podcast

12. 10. 2022

42 min

Hostem středečního pořadu Na place s Pavlem Nečasem je bývalý úspěšný fotbalista, funkcionář a trenér Zdeněk Ščasný. Jak vzpomíná na roli kouče a sportovního ředitele v pražské Spartě? Uměl v kabině zvýšit hlas? Co říká na současné výkony a stav letenského klubu? Jsou fotbalisté v Česku zkažení lukrativními smlouvami? Myslí si, že je národní tým schopen konkurovat světovým celkům? Užijte si celý rozhovor s koučem, který je na veřejnosti považován za klidného člověka.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .