Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka k MS v hokeji: Český tým bude patřit k favoritům na zisk medaile

Český rozhlas - Sport

Český rozhlas

Sport

Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka k MS v hokeji: Český tým bude patřit k favoritům na zisk medaile

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka k MS v hokeji: Český tým bude patřit k favoritům na zisk medaile

Poslechněte si podcast

10. 5. 2022

35 min

Čistá hra Martina Procházky rozebírá aktuální formu českých hokejistů před světovým šampionátem, který startuje v pátek 13. května ve finských městech Helsinky a Tampere. Jaký dojem z týmu má expert Radiožurnálu Sport po úspěšných vystoupeních na Českých a Švédských hokejových hrách? Jaké dovednosti stále zdobí Davida Krejčího? Proč chybí nejlepší hráč extraligy v nominaci na světový šampionát? Navnaďte se s námi na páteční start hokejového svátku!

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .