Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Obrázek epizody Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Poslechněte si podcast

30. 1. 2025

1 hod 12 min

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Jakuba Přibyla, jednoho z nejlepších someliérů v Česku i na světě. Povídali jsme si o jeho cestě k vínu, prestižních soutěžích, kde se utkal s elitou oboru, i o tom, proč opustil práci v restauracích. Probrali jsme, jak se trénují chuťové pohárky, jak správně párovat jídlo s vínem a nechybělo ani kontroverznější srovnání prosecca a Bohemia Sektu. Pokud vás zajímá opravdu hodně barevný svět someliérství, tento díl si nenechte ujít!


www.spetkachuti.cz

Popis podcastu

Špetka chuti ze Zátiší přináší inspirativní pohled do gastro světa z pohledu udržitelnosti, vyvážené stravy a sezónních novinek ze světa Zátiší Group. Připojte se k nám a ochutnejte špetku od každého tématu, kterou naši experti s láskou připravují.