Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SCIENCE WINE #4 | Potřebujeme ještě maso?

SCIENCE WINE #4 | Potřebujeme ještě maso?

Obrázek epizody SCIENCE WINE #4 | Potřebujeme ještě maso?

Poslechněte si podcast

3. 12. 2024

39 min

Jíst, či nejíst? Trend bezmasého stravování je čím dál tím víc rozšířený. Už jste si někdy položili otázku, jestli omezit nebo zcela nejíst masné výrobky? Jsme pořád tak masožraví, jak se říká? Maso je v posledních desetiletích pod tlakem médií i veřejnosti. Kdo tento zápas vyhrává? Odráží se na kvalitě masa? A potřebujeme vůbec ještě maso ve 21. století? Vyzpovídali jsme Ing. Roberta Gála, Ph.D., ředitele Ústavu technologie potravin Fakulty technologické.

Popis podcastu

Co se neprobere u kávy, stihneme u skleničky a Science Wine. Podcastu, který volně navazuje na zlínské populárně vědecké přednášky Science Café. Pravidelný přísun aktuálních problémů a zajímavostí ze všech koutů vědy si u mikrofonu a suchého červeného spolu řečníkem rozeberou moderátoři z Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.