Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka  Dáša Zázvůrková: Liborův odchod nemám zpracovaný. Ale práce mi strašně pomáhá

Blízká setkání: Zpěvačka Dáša Zázvůrková: Liborův odchod nemám zpracovaný. Ale práce mi strašně pomáhá

26. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Člověk je přizpůsobivý, říká otec influencerky na vozíčku. Ukazují, jak se dá žít po úraze

Klub Rádia Junior: Člověk je přizpůsobivý, říká otec influencerky na vozíčku. Ukazují, jak se dá žít po úraze

26. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Interview Plus: Stát by měl proti placeným spolupracovníkům Ruska přitvrdit, míní bezpečnostní analytik Máca

Interview Plus: Stát by měl proti placeným spolupracovníkům Ruska přitvrdit, míní bezpečnostní analytik Máca

26. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nechte celer v zemi, teď tvoří největší bulvy. A pastiňák je ještě otužilejší

Radioporadna: Nechte celer v zemi, teď tvoří největší bulvy. A pastiňák je ještě otužilejší

26. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dáváte bacha? „Na rizika na silnicích připraví řidiče virtuální pomůcky,“ popisuje instruktor

Host Lucie Výborné: Dáváte bacha? „Na rizika na silnicích připraví řidiče virtuální pomůcky,“ popisuje instruktor

26. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tomáš Klvaňa: Po Kubě už neštěkne ani pes, jen občas zavrčí

Osobnost Plus: Tomáš Klvaňa: Po Kubě už neštěkne ani pes, jen občas zavrčí

26. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je Elon Musk pro lidstvo přínosem, nebo nebezpečím?

Pro a proti: Je Elon Musk pro lidstvo přínosem, nebo nebezpečím?

26. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Bronislava Janečková: Zajímají mě obyčejní lidé. Každý z nás stojí za dokument

Vizitka: Bronislava Janečková: Zajímají mě obyčejní lidé. Každý z nás stojí za dokument

26. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Levanduli zasadila původně spíš jako plevel. Stačí ji správně střihat, květináč jí ale neprospívá

Hobby magazín: Levanduli zasadila původně spíš jako plevel. Stačí ji správně střihat, květináč jí ale neprospívá

26. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Řidiče informovat víc a na jednom místě. Nový šéf pardubických silničářů vylepší komunikaci

Máme hosty: Řidiče informovat víc a na jednom místě. Nový šéf pardubických silničářů vylepší komunikaci

26. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Eduard Freisler: Na sever do země zaslíbené. Příliv migrantů může Spojené státy rozbít

Jak to vidí...: Novinář Eduard Freisler: Na sever do země zaslíbené. Příliv migrantů může Spojené státy rozbít

26. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Dekáda čtyřrukého ilustrátora. Duo Tomski&Polanski slaví 10 let společné tvorby

Mozaika: Dekáda čtyřrukého ilustrátora. Duo Tomski&Polanski slaví 10 let společné tvorby

26. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Odstup, nebo zdechni.“ Politika terčem hněvu

Vinohradská 12: „Odstup, nebo zdechni.“ Politika terčem hněvu

26. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Mám rád, když je prostor pro improvizaci a různé blbůstky, prozrazuje herec Kryštof Hádek

Hovory: Mám rád, když je prostor pro improvizaci a různé blbůstky, prozrazuje herec Kryštof Hádek

25. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Objev konstrukce! Den architektury letos oslavuje nejen Santiniho a Pragera

Mozaika: Objev konstrukce! Den architektury letos oslavuje nejen Santiniho a Pragera

25. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vakcinolog Dražan: Rizikové kategorie by se měly nechat očkovat na covid-19 co nejdříve

Dvacet minut Radiožurnálu: Vakcinolog Dražan: Rizikové kategorie by se měly nechat očkovat na covid-19 co nejdříve

25. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Trenduj: Háčkování je trend. Alessia dokáže vyrobit tašku i zvířátka

Trenduj: Háčkování je trend. Alessia dokáže vyrobit tašku i zvířátka

25. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Svatební cesta po 88 chrámech na Šikoku. Nikola a Slávek Královi vyrazili do Japonska

Casablanca: Svatební cesta po 88 chrámech na Šikoku. Nikola a Slávek Královi vyrazili do Japonska

25. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Příběhy návštěvníkům v Muzeu Vysočiny Jihlava vyprávějí historické postavy

Dobré dopoledne: Příběhy návštěvníkům v Muzeu Vysočiny Jihlava vyprávějí historické postavy

25. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Spisovatel musí psát o tom, čím je posedlý. O velkých románech s Columem McCannem

Mozaika: Spisovatel musí psát o tom, čím je posedlý. O velkých románech s Columem McCannem

25. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody On Air: První je třeba znát své potřeby, pak nebudete nakupovat zbytečné věci, říkají mladí tvůrci oblečení

On Air: První je třeba znát své potřeby, pak nebudete nakupovat zbytečné věci, říkají mladí tvůrci oblečení

25. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Když jsem slyšel slovo šampon, myslel jsem, že se pozvracím, říká o vyhoření kadeřník Tomáš Arsov

Alex a host: Když jsem slyšel slovo šampon, myslel jsem, že se pozvracím, říká o vyhoření kadeřník Tomáš Arsov

25. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mladá kapela 2in2out s hradeckou saxofonistkou Nelou Dusovou zahájí festival Jazz Goes To Town

Host ve studiu: Mladá kapela 2in2out s hradeckou saxofonistkou Nelou Dusovou zahájí festival Jazz Goes To Town

25. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

Blízká setkání: Herečka Lenka Krobotová o práci na seriálu ze světa drogové mafie: Žila jsem v úplné naivitě

25. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Vlna: Kdyby bylo po mém, tak na žádných sociálních sítích nejsem, říká plavkyně Barbora Seemanová

Vlna: Kdyby bylo po mém, tak na žádných sociálních sítích nejsem, říká plavkyně Barbora Seemanová

25. 9. 2023

25 min