Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šídlo: Na Izrael klademe stejné požadavky jako na sebe. Jenže Hamás je jiný nepřítel

Osobnost Plus: Šídlo: Na Izrael klademe stejné požadavky jako na sebe. Jenže Hamás je jiný nepřítel

17. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Polská opozice se ve volbách dočkala. Body získala i díky rekordní účasti voličů

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Polská opozice se ve volbách dočkala. Body získala i díky rekordní účasti voličů

17. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Kolegové mi říkají kecka. V mládí jsem chtěla být porodní asistentkou, říká herečka Lucie Polišenská

Větrník - Host ve studiu: Kolegové mi říkají kecka. V mládí jsem chtěla být porodní asistentkou, říká herečka Lucie Polišenská

17. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ovocné stromky v kontejneru mají dobře vyvinutý kořenový bal, takže dobře zakoření. Jak na to?

Hobby magazín: Ovocné stromky v kontejneru mají dobře vyvinutý kořenový bal, takže dobře zakoření. Jak na to?

17. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ochrání stát zájmy agenturních pracovníků?

Pro a proti: Ochrání stát zájmy agenturních pracovníků?

17. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Svoboda projevu vs. společenská zodpovědnost umělce. Palm Off Fest přiváží z Kosova Projekt Handke

Mozaika: Svoboda projevu vs. společenská zodpovědnost umělce. Palm Off Fest přiváží z Kosova Projekt Handke

17. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vteřiny do invaze? Co čeká Izraelce v Gaze

Vinohradská 12: Vteřiny do invaze? Co čeká Izraelce v Gaze

17. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér

Hovory: Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér

17. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Limbo je území nikoho, kde čekáte, jestli budete přijati, říká o své inscenaci Victor de Oliveira

Mozaika: Limbo je území nikoho, kde čekáte, jestli budete přijati, říká o své inscenaci Victor de Oliveira

16. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Honza Hájek má druhou Thálii. Tentokrát rozhlasovou

Mozaika: Honza Hájek má druhou Thálii. Tentokrát rozhlasovou

16. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Dopolední host: Na počest kluků, kteří se stali legendami. Cestovatelé opakují výpravu Zikmunda a Hanzelky

Dopolední host: Na počest kluků, kteří se stali legendami. Cestovatelé opakují výpravu Zikmunda a Hanzelky

16. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle byl uveden do rozhlasové Síně slávy

Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle byl uveden do rozhlasové Síně slávy

16. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Vlna: Křesťanství automaticky neznamená homofobii, říká zakladatel projektu Víra v barvách duhy

Vlna: Křesťanství automaticky neznamená homofobii, říká zakladatel projektu Víra v barvách duhy

16. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Upravovat už budeme maximálně spotřební daně, třeba z tichého vína. Ostatní už ne, míní Fiala

Dvacet minut Radiožurnálu: Upravovat už budeme maximálně spotřební daně, třeba z tichého vína. Ostatní už ne, míní Fiala

16. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody On Air: Žádné město není nevyčerpatelné. Přesto se festivalu Unsound letos podařilo najít dvě nové lokace

On Air: Žádné město není nevyčerpatelné. Přesto se festivalu Unsound letos podařilo najít dvě nové lokace

16. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody On Air: „Začala mě v muzice bavit naštvanost.“ Aiko na nové desce kytarově přiostřuje

On Air: „Začala mě v muzice bavit naštvanost.“ Aiko na nové desce kytarově přiostřuje

16. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody On Air: Překvápko, zodpovědnost, příležitost. Island Mint si pro výhru v Czechingu přišli ze zadních řad

On Air: Překvápko, zodpovědnost, příležitost. Island Mint si pro výhru v Czechingu přišli ze zadních řad

16. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Alex a host: Olga Studničková Šípková: Na začátku všech mých problémů byl špatně zvolený sport

Alex a host: Olga Studničková Šípková: Na začátku všech mých problémů byl špatně zvolený sport

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody On Air: Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

On Air: Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

16. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Se svými názory z kampaně bude Fico v Evropě osamocený, míní slovenský ministr zahraničí

Interview Plus: Se svými názory z kampaně bude Fico v Evropě osamocený, míní slovenský ministr zahraničí

16. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Věda Plus: Když skončí bioodpad na skládce, vzniká a uniká metan. Hnědé popelnice tak chrání planetu

Věda Plus: Když skončí bioodpad na skládce, vzniká a uniká metan. Hnědé popelnice tak chrání planetu

16. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Neuvěřitelné 45. narozeniny slaví JH Big Band Hradec Králové. Muzika, co vás vezme opravdu za srdce

Host ve studiu: Neuvěřitelné 45. narozeniny slaví JH Big Band Hradec Králové. Muzika, co vás vezme opravdu za srdce

16. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je čas na dolování kořenů kostivalu. Zahojí bolavé klouby i poranění po úrazu

Radioporadna: Je čas na dolování kořenů kostivalu. Zahojí bolavé klouby i poranění po úrazu

16. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Na úzkost a nejistoty nemusí být člověk sám, říká autor hry Luisa Freund letí do Améru

Mozaika: Na úzkost a nejistoty nemusí být člověk sám, říká autor hry Luisa Freund letí do Améru

16. 10. 2023

12 min