Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Ustojí Moyes neúspěšný vstup West Hamu do sezony?

S mikrofonem do Anglie: Ustojí Moyes neúspěšný vstup West Hamu do sezony?

23. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Paní Noemi Trojanovou nejvíce těší pozitivní změny životů jejích klientů

Dopolední Region: Paní Noemi Trojanovou nejvíce těší pozitivní změny životů jejích klientů

23. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Manželé Zátopkovi? Chroničtí optimisté. Zatrpklost do svého života nepustili

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Manželé Zátopkovi? Chroničtí optimisté. Zatrpklost do svého života nepustili

23. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Manuál k volbám: 3 způsoby hlasování

Vinohradská 12: Manuál k volbám: 3 způsoby hlasování

23. 9. 2022

20 min

Obrázek epizody Speciál: Jak řešit nedostatek bytů v Praze? Poslechněte si čtvrtou předvolební debatu pražských lídrů

Speciál: Jak řešit nedostatek bytů v Praze? Poslechněte si čtvrtou předvolební debatu pražských lídrů

22. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Hovory: Často nejsme naladěni sami na sebe, ale přizpůsobujeme se představám ostatních, myslí si kouč

Hovory: Často nejsme naladěni sami na sebe, ale přizpůsobujeme se představám ostatních, myslí si kouč

22. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Studovna: Kdo očekává kolektiv jako na střední, může být překvapený. Jaké je stát se vysokoškolákem?

Studovna: Kdo očekává kolektiv jako na střední, může být překvapený. Jaké je stát se vysokoškolákem?

22. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: ADHD je nemoc, kterou si nevybrali děti ani jejich rodiče, vysvětluje klinický psycholog

Radioporadna: ADHD je nemoc, kterou si nevybrali děti ani jejich rodiče, vysvětluje klinický psycholog

22. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jako číst rozhodnutí investiční arbitráže proti rozvojové zemi, komentuje kauzu Diag Human odborník

Dvacet minut Radiožurnálu: Jako číst rozhodnutí investiční arbitráže proti rozvojové zemi, komentuje kauzu Diag Human odborník

22. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Virtuální realita není jen pro mladé. Pomáhá také seniorům v rehabilitačním tréninku

Odpolední interview: Virtuální realita není jen pro mladé. Pomáhá také seniorům v rehabilitačním tréninku

22. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Boxu dává 200 procent, zahodila osobní život. Kateřina chce jako první česká boxerka na olympiádu

Host ve studiu: Boxu dává 200 procent, zahodila osobní život. Kateřina chce jako první česká boxerka na olympiádu

22. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Textař Jan Krůta: Nebyl mi dán krásný hlas, tak píšu texty a knihy

Alex a host: Textař Jan Krůta: Nebyl mi dán krásný hlas, tak píšu texty a knihy

22. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Plicní hypertenze = prostý název pro složitý problém. Aneb vysoký krevní tlak v plicních cévách

Radioporadna: Plicní hypertenze = prostý název pro složitý problém. Aneb vysoký krevní tlak v plicních cévách

22. 9. 2022

16 min

Obrázek epizody Finančák: Daňové ráje způsobují nerovnosti mezi firmami a podkopávají důvěru v demokracii, tvrdí ekonom Janský

Finančák: Daňové ráje způsobují nerovnosti mezi firmami a podkopávají důvěru v demokracii, tvrdí ekonom Janský

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mladší brácha Pardubické juniorky otevírá dveře do světa. A talentům rozdává ATP body

Máme hosty: Mladší brácha Pardubické juniorky otevírá dveře do světa. A talentům rozdává ATP body

22. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Fotky lidí uškvařených na hranicích je to nejhorší, co mám před očima, říká Anna Stránská

Na pohovce Jožky Kubáníka: Fotky lidí uškvařených na hranicích je to nejhorší, co mám před očima, říká Anna Stránská

22. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Západ musí dát Rusku jasně najevo možné důsledky použití jaderných zbraní, míní analytik

Interview Plus: Západ musí dát Rusku jasně najevo možné důsledky použití jaderných zbraní, míní analytik

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Když někdo umírá, není to smutné. Smutné je, když umírá sám

Dobré dopoledne: Když někdo umírá, není to smutné. Smutné je, když umírá sám

22. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vevera: Musíme posílit vojenské zásobování Ukrajiny. Jen to je ten vzkaz, kterému bude Putin rozumět

Osobnost Plus: Vevera: Musíme posílit vojenské zásobování Ukrajiny. Jen to je ten vzkaz, kterému bude Putin rozumět

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Mám talent na jazyky, ale jsem lenivá, směje se Zuzana Kronerová. Kdy upřednostňuje češtinu?

Host Lucie Výborné: Mám talent na jazyky, ale jsem lenivá, směje se Zuzana Kronerová. Kdy upřednostňuje češtinu?

22. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Putinovy jaderné hrozby bychom měli brát vážně, míní Zaorálek. Nestrašme se zbytečně, reaguje Žáček

Pro a proti: Putinovy jaderné hrozby bychom měli brát vážně, míní Zaorálek. Nestrašme se zbytečně, reaguje Žáček

22. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vhodné zateplení soklu může vést k podstatnému snížení tepelných ztrát

Hobby magazín: Vhodné zateplení soklu může vést k podstatnému snížení tepelných ztrát

22. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Dědečku to jsme si nemysleli, že si v 80 letech budeš vydělávat tělem, říkají doma Bohuslavu Doušovi

Dopolední Region: Dědečku to jsme si nemysleli, že si v 80 letech budeš vydělávat tělem, říkají doma Bohuslavu Doušovi

22. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Libor Dvořák: Putin hraje od začátku vabank. Odpor Rusů bude sílit. Umírat teď budou otcové od rodin

Jak to vidí...: Libor Dvořák: Putin hraje od začátku vabank. Odpor Rusů bude sílit. Umírat teď budou otcové od rodin

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ruský hazard s mobilizací

Vinohradská 12: Ruský hazard s mobilizací

22. 9. 2022

23 min