V novém díle rohlicastu si budeme povídat o husách s Filipem Töpferem – proslulým „Husím králem“, specialistou na husí játra a foie gras, který dováží pečlivě vykrmované husy zejména z Maďarska a tvrdí, že ty nejlepší chuťově i kvalitou překonávají i francouzské varianty.
Filip prozradí, čím se jeho husy odlišují – jak kontrolované vykrmování vytváří výrazně máslový profil, proč není husa jako husa, a jak získat z téhle delikatesy maximum – od farmáře až po poslední sousto na talíři. Připravte se na rozhovor, který vám otevře oči (a chutě)!
Tohle je podcast, který vás vezme tam, kde vzniká opravdové jídlo!
Moderátor Honza Albrecht vás v našem novém podcastu zavede přímo za těmi nejzajímavějšími farmáři, výrobci a dodavateli, díky kterým na Rohlíku najdete jen to nejlepší. Jaká je cesta sýru od farmáře až na váš stůl? Co se skrývá za dokonalou chutí řemeslného chleba? A jak vypěstovat jahody, po kterých se oblíznete až za ušima?
Každý díl odhalí příběhy plné vášně, kvality a poctivé práce, které stojí za produkty, jež milujete.
Protože za každým skvělým produktem je ještě lepší příběh. Pojďte ho objevit spolu s námi!