Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #571: Jak v hádce neublížit

Řešidlo #571: Jak v hádce neublížit

Obrázek epizody Řešidlo #571: Jak v hádce neublížit

Poslechněte si podcast

29. 8. 2022

8 min

Dnešní téma: Jste často prchliví? Koušete se do jazyka, počítáte si do deseti, ale pak se přece neudržíte a chcete to druhému natřít?

Sekundu máte radost, že se Vám povedl nejlepší projev Vašeho života, ale za další sekundu už toho litujete, že jste to přehnali, že buď se člověku pokorně omluvíte, nebo o něj možná přijdete?

Jiřina mi napsala: “Petře, jak se toho zbavit? Když mi přítel něco vyčte, mám potřebu mu to oplatit, ublížit mu ještě horším, hodně bolestivým slovem. Ale on mi to pak vrací, vytáhne něco, co mě bolí ještě víc. Proč si vlastně tolik ubližujeme, když pak nevíme, jak to vzít zpátky a jak se usmířit, když se ve skutečnosti tolik milujeme?”

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)