Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #540: Jak si odpustit ztrátu milující osoby

Řešidlo #540: Jak si odpustit ztrátu milující osoby

Obrázek epizody Řešidlo #540: Jak si odpustit ztrátu milující osoby

Poslechněte si podcast

20. 6. 2022

11 min

Dnešní téma: “Petře, dostal jsem Vaši knihu L.E.Ž. Od své bývalé přítelkyně. Na první stranu mi napsala: Čti, pochopíš, proč jsem odešla . Tak čtu. A je mi hrozně. Protože v té knize se nacházím. Vy v jedné části píšete: Jak se vyrovnat s odchodem milovaného člověka. Ale já se zeptám jinak: Jak se vyrovnat s odchodem MILUJÍCÍHO člověka? Chápete? Ona mě milovala, já ji ne. Přesto jsem věřil, že neodejde – protože mě miluje. Teď, když čtu Vaši knihu, si uvědomuji, jakou chybu jsem udělal. A jak těžké bude ještě někdy potkat člověka, který mě bude milovat. Jak si to mám odpustit?”

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)