Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #450: Kolik lekcí člověk potřebuje na to, aby přestal dělat pořád jednu chybu

Řešidlo #450: Kolik lekcí člověk potřebuje na to, aby přestal dělat pořád jednu chybu

Obrázek epizody Řešidlo #450: Kolik lekcí člověk potřebuje na to, aby přestal dělat pořád jednu chybu

Poslechněte si podcast

13. 1. 2022

9 min

Dnešní téma: „Petře, okouzlil mě Váš včerejší podcast Jak si odpustit zabití vztahu. Především způsob, jak nahlížíte na chyby. Můj příběh je však jiný než čtenáře, který se Vás včera ptal. Můj přítel mě také podvádí. Na rozdíl od Vašeho čtenáře si však ještě neuvědomil, že je to chyba. Dělá to pořád dál. A může to dělat pořád dál proto, že mu dávám pořád nové šance. A já mu dávám pořád nové šance, protože věřím, že teď už si to uvědomil a už mě nepodvede. Možná jsem si tedy i já ještě neuvědomila, že dělám chybu tím, že dávám pořád šance někomu, kdo mě pořád dál podvádí. Kolik lekcí, Petře, potřebuje člověk na to, aby přestal dělat pořád jednu chybu?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)