Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #441: Jak poznat uzavřenou minulost

Řešidlo #441: Jak poznat uzavřenou minulost

Obrázek epizody Řešidlo #441: Jak poznat uzavřenou minulost

Poslechněte si podcast

17. 12. 2021

10 min

Dnešní téma: „Petře, na seznamce jsem potkala muže, jehož počínání bych popsala slovy: dva kroky vpřed, jeden zpátky. Je asi rok po rozvodu, já jsem rozvedená už delší dobu a mám strach, že s ním ztrácím čas. Plánovala jsem si, že spolu prožijeme Vánoce, on mě sice již představil svým dětem i rodičům, ale k Vánocům se pořád vyjadřuje se slovy ,Já nevím, není to ještě brzy‘? A přitom se známe už osm měsíců. Mám svůj věk, nerada bych se zdržovala s člověkem, který ještě nemá uklizeno v srdci. Může to být ten problém? Jak poznám, že mě skutečně miluje?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)