Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #435: Z partnera jen kamarád, může to ladit?

Řešidlo #435: Z partnera jen kamarád, může to ladit?

Obrázek epizody Řešidlo #435: Z partnera jen kamarád, může to ladit?

Poslechněte si podcast

9. 12. 2021

14 min

Dnešní téma: „Petře, mám specifický dotaz: Můj přítel měl opakovaně problém s erekcí. Chápala jsem ho, nic jsem mu nevyčítala, naopak jsem mu nabízela různá řešení, preparáty. Jeho to ale uráželo, byl podrážděný, až mi řekl, že bude lepší se rozejít. Neuměla jsem si to představit. Nakonec jsme se dohodli, že zůstaneme kamarády. Já s tím ale nejsem vůbec v pohodě, zatímco on si to užívá. Navštěvujeme se, on se směje, před přáteli dělá, že k sobě nepatříme. Nevím, co mám dělat. Čtu právě Vaši knihu Cítit rozumem, myslet srdcem o daru rozlišení a ptám se: Pomohl by?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)