Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #430: Proč se chceme vrátit do vztahu, který rozbila nevěra

Řešidlo #430: Proč se chceme vrátit do vztahu, který rozbila nevěra

Obrázek epizody Řešidlo #430: Proč se chceme vrátit do vztahu, který rozbila nevěra

Poslechněte si podcast

2. 12. 2021

14 min

Dnešní téma: „Petře, pokazila jsem svůj první vztah. Ani nevím proč, ale po dvou letech jsem svému prvnímu partnerovi byla nevěrná. Vyhodil mě. Dnes mám jiného muže a s ním malé dítě. Je to skvělý táta, býval to i skvělý partner, ale já ve vztahu s ním nejsem šťastná, pořád mám v hlavě jen svého prvního muže. Nevím, co dál. Nechci své dítě připravit o tátu, který ho miluje. Ale ke mně je často hrubý, což mě jen ujišťuje, že bych se měla vrátit ke svému prvnímu muži. Ani netuším, co s ním je. Co byste mi doporučil?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)