Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #419: Jak si s partnerem začít znovu věřit

Řešidlo #419: Jak si s partnerem začít znovu věřit

Obrázek epizody Řešidlo #419: Jak si s partnerem začít znovu věřit

Poslechněte si podcast

17. 11. 2021

16 min

Dnešní téma:

„Petře, máme s partnerem problém, který bychom oba popsali jednou větou: Ten druhý mě zklamal, já mu už nevěřím. Stalo se toto: Můj partner si s někým pořád psal. Nechtěl říct s kým. Jednou jsem se mu tajně podívala do mobilu a zjistila, že si píše s cizí ženou. Ublížilo mi to, chtěla jsem se rozejít. Ale stejně to cítil i on. Řekl, že jsem mu ublížila a chtěl se rozejít. Jak mi prý může věřit, když se mu koukám do mobilu? Ale já zase říkala: Jak Ti mohu věřit, když si píšeš s někým cizím? Přísahal mi, že s tou ženou nic neměl. Teď jsme na tom strašně. Já ho podezírám, že si s někým píše. On mě zase podezírá, že mu koukám do telefonu. Raději si všechny zprávy a historii volání maže. Poraďte mi, jak si můžeme začít znovu věřit?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)