Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #397: Proč ten, kvůli komu se trápíme, není naše spřízněná duše

Řešidlo #397: Proč ten, kvůli komu se trápíme, není naše spřízněná duše

Obrázek epizody Řešidlo #397: Proč ten, kvůli komu se trápíme, není naše spřízněná duše

Poslechněte si podcast

24. 9. 2021

14 min

Dnešní téma: „Petře, opakuje se mi stále jedna situace: Seznámím se s člověkem a snažím se, aby se mnou byl šťastný. A já s ním. Ptám se ho, co ho šťastným udělá; sama říkám, co šťastnou dělá mě. Jak moc potřebuji komunikovat, být s člověkem, cítit jeho objetí. Jak moc mě trápí jeho flirtování, jeho lži, jeho hry. Pokaždé už věřím, že mám vedle sebe spřízněnou duši, ale všechno se nakonec zhroutí a on začne dělat právě to, co mě trápí. Copak tohle je láska? Copak není možné potkat člověka, který mi porozumí a nebude mě trápit?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)