Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #385: 5 znaků zralosti

Poslechněte si podcast

8. 9. 2021

13 min

Dnešní téma: „Petře, poslouchala jsem Váš podcast Proč mi lidé tolik berou energii a tekly mi slzy po tváři. Tolik bych to, co jste doporučoval, chtěla umět, ale pořád mi příliš záleží na tom, co si o mně druzí lidé myslí, přesněji co si o mně myslí právě ti lidé, kteří mě odmítají. Tolik času a energie trávím tím, abych je přesvědčila, že stojím za jejich přijetí, za jejich lásku, ale čím víc se o to snažím, tím marnější to je a tím hůř se cítím. Někteří totiž mají zjevnou radost z toho, když jsem kvůli nim nešťastná, když vidí, že přikládám jejich přijetí takovou váhu, když mě emocionálně mají v hrsti, když na jejich názoru záleží, zda dnes budu šťastná, nebo ne. Co s tím mám dělat?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)