Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #377: Jak pracovat se strachem z osamělosti

Řešidlo #377: Jak pracovat se strachem z osamělosti

Obrázek epizody Řešidlo #377: Jak pracovat se strachem z osamělosti

Poslechněte si podcast

27. 8. 2021

13 min

Dnešní téma: „Petře, je mi už hodně přes třicet let. A od těch třiceti se bojím. Bojím se, že zůstanu sama. Nemám děti a bojím se, že je mít nebudu. Když jsem sama, bojím se, že sama zůstanu. Když jsem s někým, bojím se, že mě opustí a já budu zase sama. Díky Vašim knihám jsem pochopila, že s tímto způsobem přemýšlení musím nevyhnutelně zničit každý vztah, i když se rozvíjí úspěšně, protože svým strachem z opuštění zadusím svého partnera žárlivostí, sebesrážením, snižováním své hodnoty. Co s tím mám dělat, když teď začínám nový vztah se skvělým mužem. Jak o něj nepřijít?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)