Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #367: Proč silnému muži začne vadit silná partnerka

Řešidlo #367: Proč silnému muži začne vadit silná partnerka

Obrázek epizody Řešidlo #367: Proč silnému muži začne vadit silná partnerka

Poslechněte si podcast

13. 8. 2021

13 min

Dnešní téma: „Petře, trápí mě to, jak špatně se vyvíjí naše manželství. Na začátku bylo všechno skvělé. Manžel byl úspěšný manažer, těšil se na rodinu, jak budu doma, starat se o děti a on nás živit. Ale mě imponovalo to, jak je úspěšný. A tak jsem i na mateřské studovala, podnikala, řešila stavbu našeho domu, sama vychovávala dvojčata, zatímco manžel byl služebně v zahraničí. A tehdy se všechno začalo kazit. On mě naučil se posouvat dál, plánovat nové věci, a tak mám spoustu koníčků, přátel, děti spoustu aktivit, jenže z něj se stal morous. Najednou jsme každý jinde. On je strašně kritický k dětem i ke mně, napadá mou výchovu, že prý jsem špatná matka, moje výlety ho nebaví, raději bude doma, vybuchuje kvůli prkotinám. Odmítá s námi trávit společný čas, chodit dětem na besídky a turnaje, místo aby byl pyšný, co všechno dokážou! A já už ztrácím optimismus. Vinou jeho splínů je nešťastná nakonec celá rodina. Co se mohlo stát? Proč si najednou rodinu neužívá?“

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)